Om ButiksprofilVälkommen till Butiksprofil – Din Partner för Butiksframgång sedan 1991

Med över tre decennier av innovation och kvalitetsfokus, har butiksprofil stått som en pålitlig partner för detaljhandeln i hela Sverige sedan 1991. Vår kärna består av djup branschkunskap, omfattande erfarenhet och en konstant strävan efter flexibilitet. Idag blomstrar vi som ett framåtsträvande företag, med ett brinnande engagemang för att leverera överlägsna lösningar inom butiksutrustning.

Vår Vision och Affärsidé: Framgång genom Kundnöjdhet

Vår drivkraft är att skapa en trivsam och lönsam miljö för våra kunder. Vi strävar efter att öka din butiks lönsamhet, inte bara genom moderna butikshjälpmedel som ger din affär en unik profil och struktur, men även genom att stimulera merförsäljning.

Prisvärd Kvalitet och Personliga Lösningar: Ditt Varumärkes Röst

Stoltheten i vårt arbete ligger i att erbjuda prisvärda, högkvalitativa produkter, framtagna genom vår egen innovativa produktutveckling. Vår produktportfölj innehåller ett stort utbud med funktionalitet och estetik, skräddarsydd för att passa varje butiks unika behov.

Alltid Nära: Din Lokala Partner med Rikstäckande Närvaro

Med vårt rikstäckande nätverk och ett team av dedikerade säljare och återförsäljare som genomför över 800 kundbesök varje månad, står vi redo att ge stöd och samarbete till våra kunder i varje hörn av Sverige. Oavsett var i landet din butik är belägen kan du räkna med vår närvaro och personliga service.

Rulla till toppen